search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:49
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

19.06.2022 13:58
pispirigkou-adelfi

Στη ΓΑΔΑ αναμένεται να βρεθούν, το πρωί της Δευτέρας, οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, και ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος ενημερώθηκαν το πρωί της Κυριακής να μεταβούν στην Αθήνα για να καταθέσουν στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Τι κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης

Την περασμένη Πέμπτη κατέθεσε και ο πρώην σύζυγός της 34χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega στην οκτάωρη κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η σύζυγός του «έχει δολοφονήσει τα τρία τους παιδιά».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως κατά τη γνώμη του η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την κόρη τους Τζωρτζίνα, αλλά υποστήριξε πως δεν έχει στοιχεία για να μιλήσει με σιγουριά για τα άλλα δύο παιδιά.

Το οικογενειακό επεισόδιο μία ημέρα πριν το θάνατο της Ίριδας

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης στάθηκε και σε έναν μεγάλο καυγά που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου έναν 24ωρο πριν τον θάνατο της Ίριδας. Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια του τσακωμού χτύπησε δύο φορές τη πρώην σύζυγό του στο πρόσωπο και λίγο αργότερα έφυγε από το σπίτι. Μία μέρα μετά τον καυγά ενημερώθηκε για τον θάνατο της Ίριδας.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Ναυάγησε σκάφος με πάνω από 100 μετανάστες

Γιορτή του πατέρα: «ΜΠΑΜΠΑΣ είναι αυτός που θα σου βγάλει και τη 2η βοηθητική ρόδα χωρίς να το πάρεις χαμπάρι»

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα χωρίς χέρια και κεφάλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:46