search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:57
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το ακέφαλο πτώμα – «Ψάχνουν» απαντήσεις στο παράξενο τατουάζ

19.06.2022 16:31
limeniko-new

Απαντήσεις από το τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερού του μπράτσου αναζητούν οι Αρχές για το ακέφαλο πτώμα, που εντοπίστηκε το πρωί στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η σωρός, που ήταν σε προχωρημένη σήψη, ανήκει σε άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας.

Στο μπράτσο του, ο άγνωστος άνδρας φέρει τατουάζ που απεικονίζει ένα βέλος περίπου 10 εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava».

Η σωρός φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψίανεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

Διαβάστε επίσης:

Power Pass: Πότε ανοίγουν όλα τα ΑΦΜ για αίτηση με κωδικούς Taxisnet

Κούγιας: «Υπαγορευμένη από συγκεκριμένους ανθρώπους η νέα συνέντευξη του Ορέστη Τζιόβα»

Γέρακας: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τους δράστες της δολοφονίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58