search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:14
MENU CLOSE

Μύκονος: Απλησίαστες οι τιμές – 25 ευρώ το σουβλάκι και η χωριάτικη, 150 ευρώ τα καλαμαράκια (video)

22.06.2022 11:26
mikonos_new

«Φαρμάκι» οι τιμές στη Μύκονο, με πολλούς τουρίστες να αποκαλύπτουν την ακρίβεια στο νησί των Κυκλάδων και να καταγγέλλουν την αισχροκέρδεια.

Η κάμερα του Alpha βρέθηκε στο λιμάνι του νησιού, όπου ρώτησε κάποιους επισκέπτες για τις εμπειρίες τους σχετικά με τις τιμές.

Ένας άνδρας είπε ότι πλήρωνε, ανάλογα με το μέρος, για μία χωριάτικη σαλάτα από 20 έως και 25 ευρώ, ενώ εντύπωση προκάλεσε ένας άλλος ο οποίος αποκάλυψε ότι πλήρωσε 25 ευρώ για ένα σουβλάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε κριτικές στο διαδίκτυο μπορεί να διαβάσει κανείς πως κάποιος πλήρωσε 150 ευρώ για μία μερίδα καλαμαράκια και 50 ευρώ για ένα ποτήρι μπύρα.

Παράλληλα, η γερμανική «Handelsblatt» φιλοξένησε σχετικό αφιέρωμα για τις τιμές που συναντούν οι τουρίστες στο νησί των ανέμων, με τα ποσά να… ζαλίζουν.

«79 ευρώ η μερίδα καλαμαράκια στα κάρβουνα. 15 ευρώ ο εσπρέσο. Στα κοινωνικά δίκτυα πολλοί ταξιδιώτες εκτονώνουν την οργή τους για τις υπέρογκες τιμές για το πιο κοσμικό νησί της Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ξάνθη: Μαχαίρωσε τον συγχωριανό του στην καρδιά – Άγριο έγκλημα στα Κιμμέρια

Κορωνοϊός: Μεγάλη έξαρση κρουσμάτων – «Είναι νέο κύμα πανδημίας», λένε οι ειδικοί (video)

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Γιατί με έκανε να κλάψω ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11