search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:29
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θρίαμβος στον τελικό του Mallorca Championships – Πρώτο τρόπαιο στο χορτάρι για τον Έλληνα τενίστα (Video)

25.06.2022 22:25
TSITSIPAS

Επέστρεψε στους τίτλους ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε με 2-1 σετ τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, στον τελικό του Mallorca Championships.

Έτσι, ο Έλληνας τενίστας πανηγύρισε τον ένατο τίτλο της καριέρας του σε ΑΤΡ τουρνουά και τον πρώτο σε γήπεδο με γρασίδι.

Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε δύο ώρες και 32 λεπτά για να νικήσει τον Αγούτ (Νο 20 στον κόσμο), που έπαιζε στην χώρα του. Αυτό είναι το δεύτερο τρόπαιο του Τσιτσιπά για το 2022.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 1-0 στα σετ κατακτώντας το πρώτο με 6-4 αλλά στη συνέχεια, ο αντίπαλός του επικράτησε με 6-3 ισοφαρίζοντας τον τελικό.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-3 αλλά δέχθηκε μπρέικ στο σερβίς του, ο Ισπανός έκανε το 5-5 και στο τάι μπρέικ ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το σετ με 7-6 και ταυτόχρονα, τη νίκη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Βασίλης Σπανούλης στο Περιστέρι για δύο χρόνια!

Super League: Νέος πρόεδρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης – «Ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά»

Γιώργος Πρίντεζης: Η «επική» ατάκα στην ομάδα ΑμεΑ Παναθηναϊκού: «Έλα ρε τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17