search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:39
MENU CLOSE

Χιλή: Έπεσε από τον 2ο όροφο οίκου ανοχής για να μην πληρώσει (Video)

26.06.2022 18:58
xili

Μια κάμερα ασφαλείας ενός οίκου ανοχής στη Χιλή απαθανάτισε την πτώση ενός πελάτη που για να μην πληρώσει δύο ιερόδουλες, διέφυγε πέφτοντας από παράθυρο του δεύτερου ορόφου.

Μάλιστα, χωρίς να δείχνει καν ζαλισμένος, ο «φυγάς» ανοίγει την πόρτα και εξαφανίζεται ενώ δύο γυναίκες τρέχουν να τον προλάβουν για την πληρωμή.

Το ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Κυριακής στην πόλη Punta Arenas της Χιλής και έγινε viral πολύ γρήγορα.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail ο δεύτερος άνδρας που συμμετείχε στην πράξη πληρωμής για σεξ, φαίνεται στην κάμερα με μια πετσέτα που καλύπτει το κάτω μισό του σώματός του και μάλλον είναι αυτός που πλήρωσε τα 500 δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντινούπολη: Δεκάδες συλλήψεις και δακρυγόνα στο Pride – Κρατείται και φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου (Videos)

ΝΑΤΟ: Ζήτημα «συμπεριφοράς» της Τουρκίας θα θέσει η Γαλλία, αν επιμείνει στο βέτο για Σουηδία-Φινλανδία

Sunday Times: Σακούλες με 3 εκατ. ευρώ έλαβε από Καταριανό πολιτικό ο Πρίγκιπας Κάρολος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:38