search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Η παπαδιά δεν επιθυμεί τη δίωξή του συζύγου της τον οποίο κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε

26.06.2022 16:29
Iereas_new

Tη Δευτέρα αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο ιερέας, που κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά της πρεσβυτέρας του και φθορές στο σπίτι τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 57χρονος ιερέας ξεσπούσε σε φωνές, αλλά και σε σπάσιμο αντικειμένων στην οικία τους, σε περιοχή του Πηλίου.

Αστυνομικοί κλήθηκαν από την πρεσβυτέρα σε κλίμα πανικού για το ενδοοικογενειακό επεισόδιο προχθές το απόγευμα, ενώ πλέον την υπόθεση θα χειριστεί τόσο η Δικαιοσύνη, όσο και η τοπική εκκλησία, μιας που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ιερέας, φέρεται να έχει προβεί σε ανάλογες πράξεις και στο παρελθόν.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία, αρνούμενος ότι άσκησε βία σε βάρος της πρεσβυτέρας, ενώ παραδέχτηκε ότι προκάλεσε φθορές στην οικία τους.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα που τον κατήγγειλε, δήλωσε πως το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο, αλλά δεν επιθυμεί την δίωξη του ιερέα.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Θα θέσει ζήτημα «παράνομης κατοχής και στρατιωτικοποίησης νησιών» στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ (Video)

Στρατηγός Φράγκος για απειλές Οκτάι: Ισχύει και για την Ελλάδα το «κι όπου πάει» (Video)

Sunday Times: Σακούλες με 3 εκατ. ευρώ έλαβε από Καταριανό πολιτικό ο Πρίγκιπας Κάρολος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:39