search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:04
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Η δήλωση του Μιχάλη Κατρίνη για τις μετεκλογικές συνεργασίες που προκάλεσε αντιδράσεις 

27.06.2022 06:00
katrinis_new

Μία δήλωση μέσω tweet του Μιχάλη Κατρίνη, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε αντιδράσεις στα Socia Media. 

Ο Μιχάλης Κατρίνης στο tweet του γράφει: «Πιστεύουμε ότι οι πολίτες μας άκουσαν και θα μας δώσουν ένα πολύ καλό ποσοστό που θα σηματοδοτεί την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο.Οποιαδήποτε συζήτηση για μετεκλογική συνεργασία δεν έχει προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις παρά μόνο το περιεχόμενο της διακυβέρνησης».

Το γεγονός ότι ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρει πουθενά την «αυτόνομη πορεία» του κόμματος ή γράφει για μετεκλογική συνεργασία χωρίς προαπαιτούμενα είναι κάτι που δεν «κινείται στην στρατηγική του κόμματος». 

Στην συνέντευξη του στο Open πάντως ο κ. Ανδρουλάκης είπε για τις μετεκλογικές συνεργασίες: «Όταν εγώ έλεγα ότι η λαϊκή ετυμηγορία θα καθορίσει τα κυβερνητικά σχήματα και αγωνίζομαι για ένα μεγάλο ποσοστό, μου αντέτειναν ότι ‘ο Ανδρουλάκης κρύβεται’. Προχθές βγαίνει ο κ. Τσίπρας και λέει στο ίδιο ερώτημα ότι η λαϊκή ετυμηγορία θα τα καθορίσει. Αποφεύγει να πει με ποιούς. Όταν γίνεται το ίδιο ερώτημα στον κ. Μητσοτάκη απαντάει: «η λαϊκή ετυμηγορία». Δεν άκουσα όμως να λέει κανείς από το μιντιακό κατεστημένο ότι κρύβεται ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας. Το ΠΑΣΟΚ ήρθε και η προσπάθεια που κάνω είναι να το ανανεώσω, να το ενδυναμώσω ως ένα σοβαρό κόμμα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Όχι για να μοιράσω καρέκλες σε κάποιους παλιούς πρωταγωνιστές για να ξαναγίνουν υπουργοί, αυτό έχει κλείσει, δεν υπάρχει. Είναι για να κυβερνήσει με έναν άλλο τρόπο, σοβαρό και στρατηγικό τη χώρα. Η χώρα έχει μεγάλα προβλήματα, αλλά έχει και ευκαιρίες. Δυστυχώς ο τρόπος που την κυβερνά η παρέα του κ. Μητσοτάκη και ο τρόπος που την κυβέρνησε η παρέα του κ. Τσίπρα χωρίς ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία, χωρίς ουσιαστικές κοινωνικές συμμαχίες, χωρίς όραμα για το μέλλον, την κάνουν μία χώρα χαμένων ευκαιριών».».

Διαβάστε επίσης:

Τουρισμός: Ο μυστικός διάλογος Τσίπρα – Κικίλια στην συνέλευση του ΣΕΤΕ  

Από τα κομματικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και τα πανεπιστημιακά έδρανα στο θέατρο ως ηθοποιός

Ευρωκοινοβούλιο: Στις 6 Ιουλίου τα εγκαίνια του αμφιθεάτρου «Ανδρέας Παπανδρέου» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:04