search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:04
MENU CLOSE

Η Σοφία Μουτίδου «τα έβαλε» με το Twitter και οι χρήστες… τη δίκασαν!

28.06.2022 12:04
moytidoy-sofia-new

Τους χρήστες στο Twitter έβαλε στο «στόχαστρο» αυτή τη φορά η Σοφία Μουτίδου μέσα από το κανάλι της στο youtube.

Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής λόγω του τρόπου με τον οποίο σχολιάζει διάφορα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη, αυτή τη φορά φαίνεται ότι δεν έπεισε με την τοποθέτησή της.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε στον καυστικό -πολλές φορές- τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας, επισημαίνοντας ότι η πλατφόρμα έχει πάρει τη μορφή κάποιου είδους «δικαστηρίου».

«Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλιαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα» ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους; Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιών ρε πιλάφια ακατέργαστα. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας;».

Το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου

Τα λόγια της Σοφίας Μουτίδου δυσαρέστησαν, ωστόσο, πολλούς χρήστες του Twitter οι οποίοι έσπευσαν να της απαντήσουν με τον δικό τους τρόπο…

Πώς απαντά το Twitter στη Μουτίδου

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Παντρεύτηκαν Δρόσω και Κωνσταντής – Το γλέντι που «έστησε» το Twitter

ΕΡΤ: Η «Μεγάλη χίμαιρα» σε μίνι σειρά έξι επεισοδίων (Photos)

EΣΗΕΑ: Στάση εργασίας στα δημόσια ΜΜΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:02