search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:58
MENU CLOSE

Σασμός: Στο τελευταίο γύρισμα συγκινήθηκα πολύ, εξομολογείται ο Θανάσης Πατριαρχέας

30.06.2022 22:02
patriarxeas- sasmos765-new

Το απόλυτο spoiler για το μέλλον του «Άγγελου» στο Σασμό έδωσε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω για τον Άγγελο στον Σασμό είναι ότι του χρόνου θα είμαι σε άλλη σειρά» ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη και την Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε για το ρόλο του στον Σασμό και για το ότι του χρόνου θα βρίσκεται σε άλλη σειρά.

« Στο τελευταίο γύρισμα συγκινήθηκα πολύ, γιατί θα μου λείψουν κάποιοι άνθρωποι.

Με τη Μαρία Τζομπανάκη πολλές φορές λέγαμε “σήμερα ας μην βγούμε τόσο κακοί».

Τις περισσότερες σκηνές μας τις χάρηκα πάρα πολύ. Ο κόσμος στο δρόμο μου λέει καλά λόγια. Κάποιες φορές ακούω την ατάκα “άσε ήσυχους τους Σταματάκηδες”. Μπορεί να έχουν και δίκιο», είπε αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είπε στη συνέχεια: «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θα με ακολουθήσουν σε όλη την περιοδεία. Θα είναι μαχαίρι στην καρδιά να είμαι μακριά τους.

Δεν ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια, αλλά με το που γνώρισα τη Βίβιαν όλα άλλαξαν. Ό,τι έλειπε από τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια το βρήκα στην οικογένειά μου. Η γυναίκα μου είναι ένα στήριγμα για εμένα χωρίς να χρειάζεται να της το ζητήσω».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρώτοι «Σασμός» και ΑΝΤ1

Motor Oil: Πούλησε το 50% του Alpha έναντι 41 εκατ. ευρώ

Ελένη Μενεγάκη: Το απρόσμενο τηλεφώνημα που δέχτηκε στον αέρα της εκπομπής – «Ο κύριος Χρήστος και… οι γυψοσανίδες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55