search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:58
MENU CLOSE

Θέμης Αδαμαντίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Μυτιλήνη – «Δεν άντεξα άλλο, με είχε σπάσει στο ξύλο»

02.07.2022 17:33
Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του: «Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού» - Media

Ακυρώθηκε η αποψινή sold out συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη στη Μυτιλήνη, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση από την εισαγγελία.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η συναυλία στο κτήμα Οινοφόρος στην περιοχή του Καρά Τεπέ «ακυρώνεται λόγω προσωπικών προβλημάτων του καλλιτέχνη, τα οποία καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα LesvosPost.com, όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω από τα σημεία προπώλησης.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη μετά την καταγγελία της συντρόφου του για σωματική και λεκτική βία σε βάρος της.

«Δεν άντεξα άλλο»

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, λίγες ώρες μετά την καταγγελία σε βάρος του για σωματική και λεκτική βία, η σύντροφός του δήλωσε: «Με είχε σαπίσει στο ξύλο. Με μια συγγνώμη του γύριζα και πάλι στην αγκαλιά του και μετά ξανά και ξανά τα ίδια. Έχουμε έναν χρόνο σχέση, δεν είμαι πρώην σχέση του και υπέμεινα πολλά, όλο αυτό το διάστημα».

»Πονάει η ψυχή μου… Προχτές ξεχείλισε το ποτήρι… Υπάρχει βίντεο που με χτυπάει και θα δικαιωθώ. Είναι όλα αλήθεια, όσα έχω καταθέσει στην αστυνομία. Υπάρχουν μάρτυρες και βίντεο. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή του Α.Τ. Αλίμου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου και μετά τη μήνυση που κατέθεσα, συνελήφθη ο Θέμης. Πονάει η ψυχή μου, ειλικρινά», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Sifnos Jet: «Μάχη» με τα κύματα στις Κυκλάδες (Video)

Μύκονος: Θύμα μεγάλης ληστείας Πορτογάλος ποδοσφαιριστής (Video)

Δημητρακόπουλος για Φιλιππίδη: «Η αποφυλάκισή του δεν σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:58