search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:17
MENU CLOSE

MAD VMA 2022: Θέμα στη Νομική το ξύλο ανάμεσα σε Snik και Light (Video)

03.07.2022 16:13
snik_light_new

Θέμα στην εξεταστική Ιουνίου, στο μάθημα εφαρμογές Ποινικού Δικαίου, στη Νομική Aθηνών, έπεσε το ντροπιαστικό επεισόδιο ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light στα MAD VMA.

«Ο καλλιτέχνης S. έχει σοβαρά προηγούμενα με τον με τον συνάδελφό του L. Τον πλησιάζει κατά τη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης με σκοπό να του πει ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η κόντρα. Και αυτός όμως υψώνει το χέρι του και του φωνάζει για να μπορέσουν να μιλήσουν. Όμως γίνεται αντιληπτός από τον Ψ, ο Ψ είναι “υπάλληλος σεκιούριτι”, ο οποίος νομίζει ότι ετοιμάζεται να επιτεθεί. Τότε με μια απότομη κίνηση κατεβάζει το χέρι προκαλώντας εξάρθρωση στον ώμο (…) Τι ποινικές ευθύνες έχει ο S, ο L, o Ψ και ο Φ;», αναφερόταν στην εκφώνηση.

Η εκφώνηση έχει ήδη κυκλοφορήσει στα social media, μεταξύ άλλων και σε γκρουπ φοιτητών της Νομικής Σχολής.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λιγνάδης: Επιμένει ο αδελφός του – «Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες – Μην παίζουμε τις καλόγριες» (Video)

Πυροβολισμοί στην Αθήνα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από το μακελειό (Videos)

Πέθανε ο επίτιμος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Γεράσιμος Νοταράς


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:14