search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:31
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί στην Αθήνα: Παλιοί γνώριμοι των Αρχών οι δράστες – Το χρονικό των αιματηρών συμπλοκών

03.07.2022 09:46
Astynomia-kordela-new

Οι δυο άντρες που πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή του Σαββάτου και έπεσαν νεκροί έπειτα από ανταλλαγές πυροβολισμών με την αστυνομία ήταν, σύμφωνα με τις Αρχές, εμπλεκόμενοι σε υπόθεση ναρκωτικών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υπόθεσή τους είχε ανοίξει πριν λίγο καιρό. Ο άνδρας που έπεσε νεκρός στους Αγίους Αναργύρους διαπιστώθηκε από την πρώτη στιγμή πως είναι σεσημασμένος, ενώ η έρευνα για παραπάνω στοιχεία συνεχίζεται.

Συνολικά στο αιματηρό σκηνικό στα Πατήσια συμμετείχαν τρία αυτοκίνητα και μια μηχανή ,ενώ τα άτομα από τα οχήματα γνωρίζονταν. Άγνωστο παραμένει αν γνώριζαν όμως και τον όδηγό της μηχανής. Η γυναίκα που συνελήφθη αργότερα και ήταν μαζί τους, περιέγραψε όσα έγιναν.

Όλοι κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ένα άτομο που επέβαινε στο πρώτο αυτοκίνητο, πυροβόλησε τον οδηγό της μηχανής. Μέσα σε δευτερόλεπτα ένα άτομο από το δεύτερο αυτοκίνητο κατέβηκε και πλησίασε τους επιβάτες του πρώτου αυτοκινήτου και δέχτηκε και αυτός τα πυρά τους και να πέσει νεκρός. Ένα δεύτερο άτομο που βρισκόταν επίσης στο δεύτερο όχημα, κατεβαίνει επίσης και πλησιάζει το πρώτο όχημα όμως παρασύρεται από διερχόμενο ΙΧ.

Το πρώτο όχημα, στο οποίο επέβαινε ο δράστης που πυροβολούσε, συνέχισε τη πορεία του και αφού κατεβαίνει ο δράστης, σταματά έναν διερχόμενο οδηγό τον κατεβάζει και του αρπάζει το ΙΧ, για να κατευθυνθεί προς τους Αγίους Αναργύρους. Εκεί όπου έγινε η συμπλοκή με τους αστυνομικούς και έπεσε νεκρός.

Ο δράστης τελικά είχε μπει μέσα σε ένα μπαρ στη λεωφόρο Δημοκρατίας και όταν βγήκε βρέθηκε μπροστά στους αστυνομικούς της άμεσης δράσης. Οι Αρχές δίπλα στο νεκρό εντόπισαν ένα πιστόλι CZ, ενώ απέκλεισαν το χώρο για να εντοπίσουν κάλυκες. Από την συμπλοκή στα Πατήσια μια γυναίκα που ήταν μαζί τους έχει συλληφθεί και εξετάζεται ο ρόλος της.

Διαβάστε επίσης:

Καισαριανή: Επίθεση με μολότοφ στην έδρα των ΜΑΤ (Video)

Αιματηρά επεισόδια στην Αθήνα: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο (Photo | Video)

Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στους Αγίους Αναργύρους – Τραυματίστηκαν ο δράστης και δύο αστυνομικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:31