search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος η παρουσιάστρια;

05.07.2022 12:32
konstantina-spyropoyloy-new

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους πρόκειται σύντομα να γίνουν γονείς.

Η σχέση της παρουσιαστριας και του επιχειρηματία μετρά, ήδη, δυο χρόνια και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της στα social media οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Κωνσταντίνα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!» άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον υποστηρίζουν ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί. 

«Ο γάμος είναι κάτι που συζητούν. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια» αναφέρουν.

Τι είχε πει η Κωνσταντίνα για το ενδεχόμενο ενός παιδού

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον χρόνο που βλέπονται: «Ευτυχώς μένω μαζί με τον σύντροφό μου και τον βλέπω», ενώ ερωτηθείσα για το αν επιθυμούν να κάνουν ένα παιδάκι, η παρουσιάστρια φανερά αμήχανη, είπε: «Όταν έρθει η στιγμή θα τα πούμε και αυτά. Αυτά δεν συζητιούνται δημόσια».

Μένει, λοιπόν, οι φήμες περί εγκυμοσύνης να επιβεβαιωθούν και από το ίδιο το ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Δανδουλάκη: «Ποτέ δεν με επηρέασε η επιτυχία – Ήξερα πάντα ότι μπορεί να ακολουθεί μια αποτυχία » (Video)

Μύκονος: «Κολλημένος» με την Ελλάδα ο Μάτζικ Τζόνσον – Δεύτερο «σερί» καλοκαίρι για διακοπές

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι «ονειρικές» διακοπές με το υπερπολυτελές γιοτ αξίας 6 εκατ. (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:39