search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:19
MENU CLOSE

‘Αγριες Μέλισσες: H Kατερίνα Διδασκάλου κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση πριν το τέλος

06.07.2022 19:04
katerina-didaskaloy-new

Οι Άγριες Μέλισσες φτάνουν στο τέλος τους μετά από τρία χρόνια υπερεπιτυχημένης πορείας και η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στον Αντένα και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα για όλα όσα περιμένουν τη Μυρσίνη στο φινάλε της σειράς.

«Η Μυρσίνη χάνει τα πάντα. Σε αυτή τη ζωή ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε μας επιστρέφεται πολλαπλασιασμένο. Δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να μη συμβεί για τη Μυρσίνη. Η Μυρσίνη έχει δώσει πολύ πόνο. Έχει πάρει πόνο αλλά θα πάρει πολλαπλασιασμένο όλον αυτόν τον πόνο που έχει δώσει», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Και συνέχισε: «Πάει πάλι σε αυτό το σπίτι για να τους πει ότι κατάλαβε ποιος είναι τελικά ο Σέργιος. Είναι πολύ δύσκολο και θα το πει παρακάτω στη σκηνή η Μυρσίνη, ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποδεχτώ κάτι τέτοιο. Αλλά το θέμα ότι πάει εκεί και τις κοιτάζει στα μάτια και τους λέει έχει συμβεί αυτό, πείτε μου τι συνέβη εκείνη τη βραδιά, νομίζω ότι είναι και τιμωρία και δικαίωση μαζί και για τη Μυρσίνη και για τα κορίτσια. Δικαίωση για την ψυχή της Μυρσίνης, ότι επιτέλους φτάνει στο σημείο να πάει να ακούσει από το στόμα των θυμάτων τι συνέβη και να το δεχτεί. Είναι πολύ δύσκολο για μια μητέρα να αποδεχτεί ότι ο γιος της ήταν αυτό το τέρας».

Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστη η Κιμ Καρντάσιαν σε νέα φωτογράφιση – Με στιλ 80’s λανσάρει μεταλλικά μαγιό (Photos)

Μπραντ Πιτ: Η αποκάλυψη για τη σπάνια πάθησή του – Δεν μπορεί να αναγνωρίσει πρόσωπα της οικογένειάς του

Τομ Κρουζ: Έγινε 60 ετών και το γιόρτασε με διθυραμβικές κριτικές για το «Top Gun: Maverick»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:18