search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Εκτός ελέγχου ο 42χρονος μητροκτόνος – Φώναζε «βοήθεια» μέσα στο δικαστικό μέγαρο

06.07.2022 16:22
irakleio_new

Ο 42χρονος μητροκτόνος που συγκλόνισε το Ηράκλειο, καθώς χτύπησε βάναυσα την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον θάνατό της, «σήκωσε στο πόδι» το δικαστικό μέγαρο.

Οι τέσσερις αστυνομικοί που τον συνόδευαν, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να τον συγκρατήσουν, καθώς εκείνος φώναζε και καλούσε σε βοήθεια.

Η προσαγωγή του κράτησε ελάχιστα λεπτά μέχρι να ζητηθεί όπως φαίνεται εισαγγελική παραγγελία για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για εξέταση, αφού οι πέντε αστυνομικοί που τον συνόδευαν μετά δυσκολίας τον συγκρατούσαν.

Ο εισαγγελέας πρόλαβε και του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος, που δεν διέμενε με τη μητέρα του, πήγε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι της και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί ακολούθησε καβγάς μεταξύ τους.

Φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου την άτυχη 67χρονη με ξύλινο αντικείμενο που βρήκε. Όταν στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η γυναίκα είχε ήδη εκπνεύσει.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Πλεύρης σε δίκη Χρυσής Αυγής: «Είμαι ναζί και φασίστας, απαγορεύεται; (Video)

Κορωνοϊός: 19.303 νέα κρούσματα, «έκρηξη» στη θετικότητα – Αύξηση 64,21% στη Μύκονο, «βράζουν» Μήλος, Πάρος, Σαντορίνη

Σχολεία: Πότε θα ανοίξουν για τη νέα χρονιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15