search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:17
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: Πλημμύρισε όλη η πόλη εξαιτίας μεγάλης καταιγίδας (Video-Photos)

09.07.2022 17:33
rethimno

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε το Ρέθυμνο το μεσημέρι και δημιούργησε προβλήματα τόσο στην παλιά πόλη όσο και σε μεγάλο μέρος του οικιστικού ιστού.

Υπήρξαν διακοπές ρεύματος, οι οποίες σύντομα αποκαταστάθηκαν, ενώ το κύριο πρόβλημα αφορούσε στον όγκο του νερού, ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα να απορροφηθεί από το σύστημα αποχέτευσης των ομβρίων, σύμφωνα και με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου Αθηνά Τσικιντίκου.

Οι καταστηματάρχες αναγκάστηκαν να μαζέψουν τα εμπορεύματα τους από τα πεζοδρόμια, ενώ στον δημοτικό κήπο, την ώρα της σφοδρής καταιγίδας, οι υπεύθυνοι οργάνωναν την αποσυναρμολόγηση της έκθεσης για την κρητική διατροφής η οποία έληξε χθες το βράδυ. Πολλοί δρόμοι και μέσα στην πόλη πλημμύρισαν, ενώ μεγάλες ποσότητες χώματος δημιούργησαν μικρούς χείμαρρους λάσπης σε οικιστικές περιοχές με μεγάλη κλίση, κυρίως στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν πέρα από λίγες αντλήσεις υδάτων από υπόγειους χώρους και μία κοπή δέντρου που ήταν επικίνδυνο για τους περαστικούς.

Δείτε φωτογραφίες από το cretapost.gr:

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΠΥΥ: Στα χέρια της αστυνομίας σπείρα που διέπραττε απάτες σε βάρος του οργανισμού

Blue Star Naxos: Εντυπωσιακή προσέγγιση στη Δονούσα με μανούβρα και κορναρίσματα (Video)

Κλέων Γρηγοριάδης: Καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:38