search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:02
MENU CLOSE

Νέα σεξιστική επίθεση δέχτηκε γυναίκα από οδηγό του ΟΑΣΘ – Της έκανε παρατήρηση επειδή φορούσε μπουστάκι

12.07.2022 15:42
OASTH-NEW

Μετά τον σάλο στην Ξάνθη με οδηγό του ΚΤΕΛ που ζήτησε από κοπέλα να κατέβει από το λεωφορείο επειδή δεν ήταν «ντυμένη ευπρεπώς», ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με οδηγό του ΟΑΣΘ αυτή τη φορά.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 8.15 το βράδυ, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός αντίκρισε τη γυναίκα και προχώρησε σε άνευ προηγουμένου σχόλιο για την εμφάνισή της, καθώς απευθυνόμενος προς το πρόσωπό της ζήτησε χαρακτηριστικά να ντύνεται πιο ευπρεπώς στο λεωφορείο, επειδή φορούσε ένα απλό… μπουστάκι.

Ακολούθησε ένταση και με άλλους επιβάτες, με τη γυναίκα να ξεσπά σε λυγμούς από το σχόλιο του οδηγού. Στο σημείο έφτασαν ο σύντροφος και η μητέρα του θύματος της σεξιστικής επίθεσης, η οποία είπε στον οδηγό ότι «το κορίτσι θα ντύνεται όπως θέλει», σύμφωνα με πληροφορίες από το ThessToday.gr.

Μάλιστα, ο οδηγός ήταν εκείνος ο οποίος ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό, με τις δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να σπεύδουν και να τον ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει νομοθεσία που να προβλέπει τον τρόπο που θα ντύνεται το επιβατικό κοινό.

Καταδίκη από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ καταδικάζει το περιστατικό και τονίζει ότι δεν έχει εκδοθεί κάποια οδηγία -και ούτε πρόκειται να εκδοθεί- σχετικά με την εμφάνιση των επιβατών.

Σύμφωνα με πηγές του Οργανισμού, ο οδηγός έπραξε μεμονωμένα κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας και ήδη έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Διάρρηξη σε υποκατάστημα τράπεζας – Άνοιξαν πέντε θυρίδες

Πλημμύρες στη Μάνδρα: Εκ νέου στο εδώλιο η Δούρου και άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι

Πάτρα: Γνωστός τραγουδιστής ο άνδρας που κρεμάστηκε στο μπάνιο του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:02