search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:52
MENU CLOSE

Πιερρακάκης: Στις 27 Ιουλίου το ψηφιακό δίπλωμα οδήγησης και η ταυτότητα (Video)

12.07.2022 16:58
pierrakakis-larisa

Από τη Λάρισα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης ανακοίνωσε ότι από 27 Ιουλίου θα ανοίξει η εφαρμογή για την έκδοση της ψηφιακής ταυτότητας και του διπλώματος οδήγησης.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συνοδευόμενος από το υφυπουργό, Θεόδωρο Λιβάνιο βρίσκεται στη Λάρισα για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε κατά την άφιξή του, σημείωσε ότι οι δήμοι της Π.Ε Λάρισας θα λάβουν 8 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα “έξυπνες πόλεις“, ένα μέρος δηλαδή από τα συνολικά 320 περίπου εκατομμύρια που θα λάβουν οι δήμοι της χώρας για να προχωρήσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Ενημέρωσε, επίσης, ότι με τον Θεόδωρο Λιβάνιο επεξεργάζονται προγράμματα που θα ανακοινωθούν σύντομα για να συνδράμουν στη διευκόλυνση και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Δένδιας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Οδησσό

Γερμανός πρέσβης για χάρτη Μπαχτσελί: Απαράδεκτη οποιαδήποτε αμφισβήτηση της κυριαρχίας της Ελλάδας

Βουλή: Αυτοί θα δικάσουν Παπαγγελόπουλο και Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο – Ποιοι κληρώθηκαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:51