search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 09:53
MENU CLOSE

Έμιλυ Κολιανδρή: «Δεν δέχτηκε ο παπάς να με βαφτίσει»

13.07.2022 14:30
emili-koliandri-new

Για τα παιδικά της χρόνια στην Κύπρο αλλά και την άγνωστη περιπέτεια που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, μίλησε η Έμιλυ Κολιανδρή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, η ηθοποιός περιέγραψε την παράξενη ιστορία που κρύβεται πίσω από το όνομά της.

«Εντάξει, το Έμιλυ δεν είναι και Ηλέκτρα! Βασικά ήθελαν να με βγάλουν Εμμανουέλα, αλλά το ’79 που με βάφτισαν έκανε τεράστια επιτυχία μια σειρά από ερωτικές ταινίες, η Εμμανουέλα, και ο παπάς της εκκλησίας δεν δέχτηκε να με βγάλει με αυτό το όνομα. Έτσι, προτίμησαν το Έμιλυ, αλλά στην Κύπρο με φωνάζουν “Μανωλίτα”» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στα χρόνια που έζησε στην Κύπρο.

«Η μαμά μου γεννήθηκε στην Κέρκυρα, όπου και γνώρισε τον πατέρα μου όταν σπούδαζαν και οι δύο Αγγλική Φιλολογία. Ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν μετά τις σπουδές τους να πάνε να ζήσουν στην Κύπρο.

Έχω μια αδελφή, 4 χρόνια μεγαλύτερή μου, επίσης καθηγήτρια Αγγλικών. Μόνο εγώ ξέφυγα! Τα παιδικά μου χρόνια ήταν τόσο ανέμελα και ξέγνοιαστα που το φέρω λίγο βαρέως σε σχέση με το πώς μεγαλώνουν τα δικά μου παιδιά.

Ζούσα δίπλα στη θάλασσα, πάνω σε ένα ποδήλατο από μικρή ηλικία, χωρίς να έχουμε την αίσθηση του κινδύνου. Φεύγαμε το απόγευμα και επιστρέφαμε όταν νύχτωνε. Αυτό ήταν το σημάδι ότι πρέπει να γυρίσουμε. Νιώθω πως αυτό έχει παρέλθει, δεν υπάρχει περίπτωση να το ζήσουν τα σημερινά παιδιά» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Στην Ελλάδα ο Τζον Τραβόλτα – Το βίντεο από την Ακρόπολη που έγινε viral (Video)

Κάιλι Μινόγκ – Τζέισον Ντόνοβαν: Μαζί στη μικρή οθόνη ύστερα από 30 χρόνια!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ολόγυμνη στη θάλασσα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 09:53