search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:35
MENU CLOSE

Σκουρλέτης: Μέγιστη προβοκάτσια οι αναφορές του πρωθυπουργού κατά ΣΥΡΙΖΑ

13.07.2022 16:52
skourletis98-new

«Μέγιστη προβοκάτσια», χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τις αναφορές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή, για την επίθεση που δέχτηκε ο ραδιοσταθμός «Real» και για το σχόλιο κατά της υπουργού Παιδείας, του βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Χριστόφορου Βερναρδάκη.

«Σοκάρει η αναφορά του πρωθυπουργού να λέει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ευθύνεται για την επίθεση στον Real Fm. Αποτελεί μέγιστη προβοκάτσια. Είναι ο πρωθυπουργός της προβοκάτσιας και της τοξικότητας και είναι επιλογή η τοξική πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι, οι αναφορές του κ. Μητσοτάκη «δείχνουν πανικό και απόσταση από την κοινωνία».

«Πανικό» του πρωθυπουργού όμως διαπιστώνει και ο Νίκος Φίλης, ο οποίος με ανακοίνωσή αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στη Βουλή το τοξικό πρόσωπο ενός πολιτικού που αγωνιά για το μέλλον του».

Όπως σημειώνει ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «αξιοποιώντας το προχθεσινό σχόλιο του Χρ. Βερναρδάκη (για το οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη) τόλμησε να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την επίθεση στον ραδιοσταθμό Real», σημείωσε και πρόσθεσε πως «μετά από αυτό το εμπρηστικό σχόλιο, συνεχίζοντας με γλώσσα ακραίας απρέπειας, να καταλογίσει «εκτσογλανισμό», στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

«Έκανε επίσης αναφορά στο πρόσωπό μου για μια αντιπαράθεση με την κα Κεραμέως πριν ένα χρόνο εντός Βουλής, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου, για την οποία τότε δόθηκαν εξηγήσεις», επισήμανε και κατέληξε:

«Για ποιο λόγο επανέρχεται τώρα; Θυμίζω στον κ. Μητσοτάκη ότι ο ίδιος μου ζήτησε προσωπικά συγγνώμη για μια προσβλητική του έκφραση. Πώς θα ένιωθε εάν επανερχόμουν ένα χρόνο μετά; Προφανώς, όχι ιδιαίτερα ευχάριστα. Δεν θα το πράξω, γιατί, δεν είμαστε ίδιοι».

Διαβάστε επίσης:

Κατρίνης: Αντιρρυθμιστικό, συντηρητικό, ιδεοληπτικό το νομοσχέδιο για ΑΕΙ (Video)

Με τους γονείς του Ζακ Κωστόπουλου συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Ηλιόπουλος κατά Μητσοτάκη: Να ανακαλέσει άμεσα την αθλιότητα ότι μπήκαν βόμβες στον Real γιατί έκανε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31