search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:13
MENU CLOSE

Μαξίμου: Οι δύο Υπουργοί που θα «ανασχημάτιζε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

14.07.2022 06:00
maximou

Το καλοκαίρι για τους «γαλάζιους» φαίνεται να είναι εύκολο αφού σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. 

Ωστόσο κανείς δε αποκλείει έναν αιφνιδιαστικό ανασχηματισμό. Πολλά έμπειρα στελέχη λένε πως πριν τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να «δώσει ευκαιρία» και σε βουλευτές από την επαρχία. 

Πάντως, όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει δύο Υπουργούς μπορεί να τους ανασχημάτιζε εύκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δύο Υπουργοί που έχουν πολύ σημαντικά χαρτοφυλάκια. 

Ο ένας Υπουργός θα «ανασχηματιζόταν» γιατί έχει κάνει το Υπουργείο του μονοθεματικό, ο άλλος γιατί προβληματίζει με τη στάση του πολλούς «Νεοδημοκράτες» βουλευτές, με αποτέλεσμα το Μέγαρο Μαξίμου να έχει γίνει δέκτης παραπόνων. 

Ο πρώτος δεν βγαίνει συχνά στα κανάλια αλλά απασχολεί την επικαιρότητα, ο δεύτερος πάλι είναι σχεδόν κάθε μέρα στις τηλεοράσεις, πράγμα όμως που του το επιβάλλει και η θέση του. 

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: «Γαλάζιες» ενστάσεις και μουρμούρα βουλευτών για τον χρόνο των εκλογών 

Ναπολέων Μαραβέγιας: Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο γνωστός καθηγητής

Κωστής Χατζηδάκης: Γνωστοποίησε τον θάνατο διευθυντή του ΕΦΚΑ – «Έπεσε στο καθήκον»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:12