search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:45
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: Τα «Παπανδρεϊκά» στελέχη που εμπιστεύεται ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

14.07.2022 06:00
androulakis_new

Την Τετάρτη ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσίασε τις προτάσεις του για την κοινωνική κατοικία, την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια. 

Στην Συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε δίπλα του τον Σύμβουλο επί Οικονομικών Θεμάτων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ηλία Κικίλια, τον Καθηγητή και Τομεάρχη Ενέργειας Χάρη Δούκα, και τον Πρώην Υπουργό Οικονομικών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Φίλιππο Σαχινίδη. 

Πολιτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μία σημαντική συνέντευξη τύπου, η οποία έβαλε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, είχε μαζί του δύο «Παπανδρεϊκά» στελέχη. Ο λόγος για τους Φίλιππο Σαχινίδη και Ηλία Κικίλια. Οι δυο οικονομολόγοι έχουν τον σεβασμό όλων στο ΠΑΣΟΚ, ενώ είναι δύο πρόσωπα που έχουν κυβερνητική θητεία. 

Γνώστες του αντικειμένου θα δώσουν δίπλα στον πρόεδρο τους την «μάχη του συγκεκριμένου και του αυτονόητου». Η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να εμπιστευτεί «Παπανδρεϊκά» στελέχη σχολιάζεται θετικά απ’ όλους στο ΠΑΣΟΚ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Ηλίας Κικίλιας έχει αναλάβει το σχέδιο της Κοινωνικής Κατοικίας. Ένα θέμα που όπως σημειώνουν στην Χαριλάου Τρικούπη, πρώτο ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ. 

Να σημειωθεί επίσης ότι οι σχέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Γιώργο Παπανδρέου είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. 

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας – Μπέτυ Μπαζιάνα: Το τρυφερό στιγμιότυπο από την Επίδαυρο

Στοίχισε στον Τσίπρα η απώλεια του Ηλία Νικολακόπουλου

Έρημα έδρανα στη Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:44