search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:25
MENU CLOSE

Θάνατος 49χρονου: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία – Απαρηγόρητα τα αδέλφια και η μητέρα του

16.07.2022 17:47
NOSOKOMEIO_DIADROMOS_new

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τον 49χρονο ζαχαροπλάστη, που έχασε τη ζωή του στο δρόμο για το Ρίο, φεύγοντας αβοήθητος από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Απαρηγόρητα ήταν τα πέντε αδέλφια και η μητέρα του άτυχου άνδρα η οποία είχε χάσει πριν από λίγους μήνες και την κόρη της από κορωνοϊό.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Σκιαδά Τριταίας.

Μεταξύ άλλων παρόντες είναι οι Αχαιοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου και ο τ. Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

H παραίτηση του διοικητή και η «συγγνώμη» της νοσηλεύτριας

Νωρίτερα το Σάββατο έγινε γνωστό πως παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου που ο 49χρονος ζήτησε βοήθεια.

Στο μεταξύ, η νοσηλεύτρια στα ΤΕΠ που δεν κάλεσε γιατρό να εξετάσει τον άτυχο άνδρα και του είπε να πάει στο Νοσοκομείο του Ρίου που εφημέρευε, φέρεται να παραδέχτηκε πως δεν έκανε σωστή εκτίμηση της κρισιμότητας του περιστατικού και να ζήτησε συγγνώμη.

Με πληροφορίες από tempo24.news

Διαβάστε επίσης:

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεπέρασε τις 35.000 αιτήσεις μέσα σε 3 ώρες η πλατφόρμα, 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για το πώς θα πάρετε το voucher

Αχαΐα: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Αγίας Παρασκευής και της Πλατανόβρυσης (Video)

Απίστευτο τροχαίο: Νταλίκα «έπεσε» σε αυλές σπιτιών (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:24