search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:35
MENU CLOSE

Τζακ Νάιτ: Πέθανε στα 28 του ο διάσημος stand up κωμικός

17.07.2022 15:50
jk

Σοκ επικρατεί στο Χόλιγουντ από τον ξαφνικό χαμό του Τζακ Νάιτ. Ο ηθοποιός του Netflix και συγγραφέας έφυγε από τη ζωή μόλις στα 28 του, το βράδυ της Πέμπτης (14/7) στο Λος Άντζελες.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση αλλά δεν έκανε γνωστή την αιτία του θανάτου του και ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους.

Ο Τζακ Νάιτ ήταν ένας ανερχόμενος σταρ, που είχε ήδη χτίσει την καριέρα του στο stand-up comedy. Η επιτυχημένη κωμική σειρά «Big Mouth» φέρει την υπογραφή του ενώ ο ίδιος δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα του DeVon.

Επίσης ήταν ο συγγραφέας της εκπομπής του ABC, «Black-ish», από το 2019 ως το 2020. Το 30λεπτο stand-up του στο Netflix προβλήθηκε το 2018 ως μέρος της σειράς «The Comedy Lineup».

Πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Μάρτιο συνδημιούργησε το «Peacock’s Bust Down», στο οποίο και πρωταγωνίστησε μαζί με τους Κρις Ρεντ, Σαμ Τζέι και Λάνγκστον Κέρμαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και εκτελεστικός παραγωγός στο talk show του HBO, «Pause with Sam Jay» και φέτος βρισκόταν στη λίστα για το βραβείο «Writers Guild of America» για τη δουλειά του στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Παραλήρημα τουρκικών ΜΜΕ: «Μετά τον μπακλαβά και το τζατζίκι, η Ελλάδα οικειοποιείται το κοκορέτσι και το ιμάμ μπαϊλντί»

Σέρβος υπουργός Άμυνας: Το Antonov μετέφερε 11,5 τόνους στρατιωτικό υλικό με προορισμό το Μπανγκλαντές (Video)

Δυτική Ευρώπη: Καύσωνας και πυρκαγιές έχουν στοιχίσει τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:32