search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:25
MENU CLOSE

Ανθούσα: Συγκλονίζει η γυναίκα του αυτόχειρα – «Δεν ήρθε καμία φορά η πυροσβεστική» (video)

20.07.2022 13:24
aytoktonia_anthousa

Ένας 84χρονος άνδρας έβαλε τα ξημερώματα τέλος στη ζωή του όταν αντίκρισε το σπίτι του στην Ανθούσα να καίγεται για τρίτη φορά.

Απαρηγόρητη η σύζυγός του που ήταν μαζί του μέχρι και λίγη ώρα πριν από την αυτοκτονία, καταγγέλλει πως ούτε τώρα ούτε τις προηγούμενες δύο φορές είχε εμφανιστεί στο σημείο η πυροσβεστική.

«Καμία πυροσβεστική δεν είχε παρουσιαστεί, καμία, καμία», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα του, συμπληρώνοντας ότι το ίδιο είχε συμβεί και στο παρελθόν. 

Μάλιστα μία οικογενειακή φίλη που επίσης ήταν επί ώρες στο σημείο ανέφερε στην κάμερα του ΑΝΤ1 πως «Η πυροσβεστική μας έλεγε πως δεν είχε νερό».

Ο αυτόχειρας, πρώην καπετάνιος είχε εγκαταλείψει, μαζί με τη σύζυγό του, το σπίτι όταν έγιναν οι σχετικές εκκλήσεις από την αστυνομία και την πυροσβεστική. 

Ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε για να διαπιστώσει ότι το σπίτι του είχε παραδοθεί στις φλόγες. Τότε έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα περίστροφο… Το πτωμα του ηλικιωμένου εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού…

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Γερασιμίδου: Κάηκε το σπίτι της στην Παλλήνη – «Δεν είναι πια κατοικήσιμο» (Video)

Προθεσμία πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τη Δευτέρα η απολογία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας (photos)

Φωτιά στην Πεντέλη: Τιτάνια μάχη σε Διώνη και Δασαμάρι – Πού υπάρχουν τώρα ενεργά μέτωπα (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:25