search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:03
MENU CLOSE

Διανομέας καταρρέει από την εξάντληση εν μέσω καύσωνα (Video)

20.07.2022 14:20
ups-katarreysi-delivery

Ο Μπράιαν Ενρίκες, κάτοικος του Σκοτντέιλ στην Αριζόνα περίμενε να του φέρουν έναν φάκελο από την UPS. Δεν βρισκόταν στο σπίτι του, αλλά ο φάκελος παραδόθηκε στην ώρα του. Μόνο που ο διανομέας της UPS, που πήγε να παραδώσει τον  φάκελο λίγο έλειψε να πεθάνει στην πόρτα του σπιτιού του Μπράιαν Ενρίκες, από την εξάντληση. Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας στο σπίτι του Ενρίκες.

Από το υλικό της κάμερας φαίνεται ο νεαρός διανομέας της UPS να φτάνει τρεκλίζοντας από την εξάντληση λόγω του καύσωνα μέχρι την πόρτα του σπιτιού, όπου έπρεπε να παραδώσει τον φάκελο. Η εξάντληση είναι τόση που μόλις φτάνει μπροστά στην πόρτα γονατίζει και πέφτει στο έδαφος. Μένει καθισμένος για λίγα λεπτά, μέχρι να συνέλθει, για να συνεχίσει την δουλειά του, κάτω από εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Μπράιαν Ενρίκες.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του βρήκε τον φάκελο και είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα.

«Ανησύχησα που τον είδα να έρχεται τρεκλίζοντας μέχρι την πόρτα. Αν είχα ειδοποιηθεί από το σύστημα ασφαλείας θα του μιλούσα, αλλά εκείνος άφησε τον φάκελο και έφυγε», δήλωσε ο Μπράιαν Ενρίκες. Μόλις είδε στο βίντεο την κατάρρευση του διανομέα της UPS ειδοποίησε την αστυνομία.

«Ήθελα να επιβεβαιώσω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι καλά, ξέρετε παρά τον καύσωνα αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κλιματιστικά στα αυτοκίνητα. Ανησύχησα για την ασφάλειά του», δήλωσε ο Ενρίκες στο τοπικό κανάλι KPNX.

Η εταιρία UPS ανακοίνωσε ότι ο διανομέας είναι «καλά» και διαβεβαίωσε ότι «οι οδηγοί έχουν εκπαιδευτεί να εργάζονται στους δρόμους και για να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες από την ζέστη».

«Ο υπάλληλός μας χρησιμοποίησε όσα έμαθε κατά την εκπαίδευση και  κάλεσε τον προϊστάμενό του για βοήθεια, ο οποίος τον βοήθησε. Δεν θέλουμε οι υπάλληλοι να συνεχίσουν να εργάζονται σε σημείο που να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους ή να εργάζονται με μη ασφαλή τρόπο», υποστήριξε η UPS.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας όμως, δείχνει το αντίθετο: Οι υπάλληλοι της εταιρίας UPS εργάζονται ακόμα και κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, παρά τον κίνδυνο για την υγεία τους και δεν σταματούν ούτε όταν λιποθυμούν από εξάντληση…

Διαβάστε επίσης:

«Καψόνι» Ερντογάν σε Πούτιν: Τον… έστησε για ένα λεπτό μπροστά στις κάμερες (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το ρωσικό σχέδιο για την προσάρτηση του Ντονμπάς

Οι «γίγαντες του Jukebox»: Από τους Queen στους Oasis – Τα 10 πιο εμπορικά album όλων των εποχών στη Βρετανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:03