search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:21
MENU CLOSE

Πεντέλη: Βίντεο ντοκουμέντο με «περίεργη» έκρηξη την ώρα της φωτιάς (Video)

22.07.2022 22:43
penteli_new

Βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας τρεις μέρες μετά την καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7).

Το βίντεο καταγραφεί μία έκρηξη στην Παλλήνη και συγκεκριμένα την ώρα που το πύρινο μέτωπο κατέστρεφε τα πάντα στο πέρασμά του

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 6.24 τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε κοντέινερ που βρισκόταν σε οικόπεδο, ελάχιστα μέτρα από το δάσος και ανάμεσα σε κατοικίες.

Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός διερχόμενης μηχανής να σώζεται κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο. Από την ανατίναξη, μια μεταλλική αντλία εκσφενδονίζεται με φονική ταχύτητα, ισοπεδώνει την καγκελόπορτα  και καρφώνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Για τον παρολίγον εμπρησμό που αποφεύχθηκε με επέμβαση των κατοίκων, υπάρχει οπτικό υλικό στα χέρια της ασφάλειας, το οποίο ερευνάται και σε σχέση με τα αίτια της φωτιάς στο βουνό της Πεντέλης.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Από τα φαρμακεία των νοσοκομείων η προμήθεια των αντιικών χαπιών – Ποια είναι η διαδικασία

ΑΧΕΠΑ: Νοσηλευτής βρέθηκε νεκρός από συνάδελφό του στην αλλαγή της βάρδιας

Ολονύχτια μάχη για το δάσος της Δαδιάς: Προς παρθένες δασικές εκτάσεις κινείται η φωτιά (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:21