ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 23:48
MENU CLOSE

Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: «Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός»

24.07.2022 23:27

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν πρόωρες εκλογές, αλλά ούτε και ανασχηματισμός.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση, λέγοντας ότι «για να υπάρχει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής πρέπει να υπάρχει και πραγματικό αντικείμενο. Κάνουμε πολλές κινήσεις σε επίπεδο ΕΕ για το 15% (φυσικό αέριο)». Ο πρωθυπουργός ανέφερε, επίσης, ότι ο μόνος που είχε διάθεση για κουβέντα ήταν ο κ. Κουτσούμπας, με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ να απαντά ότι «εγώ στόμα έχω και μιλιά δεν έχω».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ρωτήθηκε από την πλευρά του για το πώς πέρασε τον κορονοϊό με εκείνον να απαντά ότι ανάρρωσε και γρήγορα και ήταν και ασυμπτωματικός. Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε στους δημοσιογράφους πως τον Δεκαπενταύγουστο θα μεταβεί στο Μόντρεαλ του Καναδά για συναντήσεις με την ομογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Σακελλαροπούλου: «Διχαστικός λόγος και λαϊκισμός αμφισβητούν τις αρχές της δημοκρατίας»

Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα: «Η κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί»

ΜέΡΑ 25: «Γιορτάζουμε την Πτώση της Χούντας, όχι την αποκατάσταση της Δημοκρατίας»

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 23:32
Exit mobile version