search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:09
MENU CLOSE

Σακίδιο με εκρηκτικό μηχανισμό βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων (Video)

25.07.2022 07:57
peripoliko new

Σε συναγερμό βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. μετά τον εντοπισμό ενός εκρηκτικού μηχανισμού στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα, και ύστερα από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για βόμβα στα δικαστήρια υπήρξαν αναφορές για έναν μεγάλο θόρυβο που έμοιαζε με έκρηξη.

Άμεσα στην Ευελπίδων έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών πραγματοποίησε έλεγχο.

Στά προειδοποιητικά τηλεφωνήματα που έκανε άγνωστος στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και στο site zougla.gr ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η οποία επρόκειτο να εκραγεί σε 25 λεπτά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., μετά τις έρευνες εντοπίστηκε έξω από τον χώρο των Δικαστηρίων σακίδιο που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό.

Έκρηξη δεν έγινε σύμφωνα με την αστυνομία, παρά τις περί του αντιθέτου αναφορές από κατοίκους, ενώ δεν χρειάστηκε και να επέμβει η Πυροσβεστική. 

Διαβάστε επίσης

Τρία πύρινα μέτωπα στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς – Συνεχείς αναζωπυρώσεις (Video)

Ασπρόπυργος: Εμπρηστής καταγράφεται από κάμερα να βάζει φωτιά (Video)

Αλεξανδρούπολη: Τρία πύρινα μέτωπα στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς – Αρνητικός παράγοντας ο άνεμος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:09