search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:50
MENU CLOSE

Σοκαριστική ιστορία στη Βραζιλία: Άνδρας κρατούσε τη γυναίκα και τα δυο παιδιά του φυλακισμένους για 17 χρόνια! (Video)

30.07.2022 22:40
Guaratiba

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στην Βραζιλία, εκεί όπου μια γυναίκα και τα δυο παιδιά της παρέμεναν φυλακισμένοι ενός διεστραμμένου άνδρα επί 17 ολόκληρα χρόνια!

Θύματα ακραίας κακοποίησης για σχεδόν δυο δεκαετίες, τα τρία αυτά άτομα υπέμεναν φρικτά σωματικά και ψυχολογικά βασανιστήρια, ενώ ο άνθρωπος που τους κρατούσε φυλακισμένους φρόντιζε να καλύπτει τις κραυγές τους με δυνατή μουσική, συνήθεια που του χάρισε με τον καιρό το παρατσούκλι «DJ» στην υποβαθμισμένη γειτονιά του Ρίο όπου και έμεναν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η γυναίκα και τα δύο της παιδιά εντοπίστηκαν από τις τοπικές Αρχές στην περιοχή Γκουαρατίμπα μετά από ανώνυμη καταγγελία.

Οι τρεις «φυλακισμένοι» βρέθηκαν δεμένοι, βρόμικοι και υποσιτισμένοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία λίγο μετά τη σύλληψη του πατέρα, Λούιζ Αντόνιο Σάντος Σίλβα.

Τα δύο παιδιά της γυναίκας, ηλικίας 19 και 22 ετών, δεν έδειχναν μεγαλύτερα από 10-11 ετών, εξαιτίας της χρόνιας κακοποίησης και της πείνας.

Η μητέρα είπε στις Αρχές ότι, κατά καιρούς, εκείνη και τα παιδιά της έμεναν τελείως νηστικοί για μέρες. Ο σύζυγός της δεν της επέτρεψε ποτέ να δουλέψει και της έλεγε ότι «μόνο νεκρή θα έφευγε από το σπίτι του», ενώ δεν επέτρεπε ούτε στα παιδιά να πάνε σχολείο. Η γυναίκα είχε σκεφτεί να αποδράσει, όμως ο Σίλβα την απειλούσε ότι αυτό θα σήμαινε και το τέλος της.

Διαβάστε επίσης:

Τζο Μπάιντεν: Θετικός και πάλι στον κορωνοϊό

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη – Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου» (Photos)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η ΝΔ οφείλει απαντήσεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:39