search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:52
MENU CLOSE

Βλάντιμιρ Πούτιν: Νέες φήμες για την υγεία του – «Περίεργο» video με τον Ρώσο πρόεδρο

31.07.2022 17:15
poutin_new

Για άλλη μια φορά τίθεται υπό αμφισβήτηση η υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν καθώς ένα νέο βίντεο δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο να δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει το δεξί του χέρι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 69χρονος Πούτιν ξεναγήθηκε σε ένα στρατιωτικό μουσείο, στο πλαίσιο ενός Σαββατοκύριακου εορταστικών εκδηλώσεων για την Ημέρα του Ναυτικού της Ρωσίας, που γιορτάζεται την τελευταία Κυριακή κάθε Ιουλίου.

Ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται να μιλά με την Ξένια Σόιγκου, κόρη του υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, όταν τα κουνούπια αρχίζουν να βουίζουν γύρω από τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Ο Πούτιν σηκώνει το αριστερό του χέρι σε μια προσπάθεια να τα διώξει, ενώ το δεξί του χέρι κρέμεται χαλαρά στο πλάι του.

Μάλιστα, συνεχίζει να ξύνει το κεφάλι του με το αριστερό και κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του από την Ξένια Σόιγκου, ενώ φαίνεται σαν να κουτσαίνει.

Διαβάστε επίσης:

DW: Τι μένει από το ταξίδι της Μπέρμποκ για τα ελληνοτουρκικά

«Οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων και οι υποκλοπές δεν είναι κανονικότητα»

Τσίπρας: «Η χώρα βιώνει μία καθεστωτική δυστοπία – Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι σε θέση να κατανοήσει την κοινωνία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:47