search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:05
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα ο δράστης – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του (Video)

01.08.2022 13:39
rethimno_new

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο 60χρονος δράστης της νέας γυναικοκτονίας στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο δράστης του άγριου φονικού με θύμα την 56χρονη φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο 60χρονος φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία του πως ήταν 42χρονια μαζί με το θύμα, από τότε που εκείνος ήταν 18 και εκείνη 16. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστήριξε, πότε δεν χειροδίκησε εναντίον της.

Η πρώτη λέξη που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν «με κατεδάφισε». Όπως φέρεται να υποστήριξε, το θύμα εγκατέλειψε τη συζυγική εστία τρεις φορές το τελευταίο τρίμηνο και όταν επέστρεφε, εκείνος πάντα την δέχονταν πίσω, ενώ ποτέ δεν τέθηκε θέμα διαζυγίου.

Όπως ισχυρίστηκε, χθες το πρωί υπήρξε μια έντονη φασαρία στην κουζίνα, με αποτέλεσμα το θύμα να του επιτεθεί λεκτικά και σωματικά με αποτέλεσμα εκείνος να θολώσει, να αρπάξει ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε εναντίον της. Έπειτα, δεν θυμάται τι συνέβη.

Στην συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, έφυγε από το σπίτι μαζί με το φονικό μαχαίρι, μετέβη στην οικία του αδελφού του και του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Στην συνέχεια, ο αδελφός του κάλεσε τον μεγάλο γιο του δράστη, του είπε να πάει στο πατρικό σπίτι και τον ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί.

Ο 60χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, κατά την διάρκεια της κράτησης του αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στα κρατητήρια.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώ η κηδεία του θύματος θα πραγματοποιηθεί πιθανότητα την Τρίτη 2 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του (Video)

Τραγωδία στην Ιονία Οδό: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε ζευγάρι μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Κόρινθος: Εκτός κινδύνου η 9χρονη που πυροβόλησε κατά λάθος ο 11χρονος αδερφός της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:05