search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:17
MENU CLOSE

Τσιάρας: Ζήτησε από τον Ντογιάκο την κατά προτεραιότητα εξέταση των καταγγελιών περί παρακολούθησης τηλεφώνων

01.08.2022 16:22
areios_pagos_new

Όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο για το ζήτημα των καταγγελιών περί παράνομου λογισμικού παρακολουθήσεων τηλεφώνων.

Σύμφωνα με τις σχετικές πηγές, ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε την κατά προτεραιότητα εξέταση των καταγγελιών που σχετίζονται με το παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων τηλεφώνων, καθώς το θέμα αυτό αποτελεί σημαντικό ζήτημα για τη λειτουργία του κράτους δικαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, πριν από λίγες μέρες είχε καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά, καθώς κατά τους ισχυρισμούς του, διαπιστώθηκε απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator.

Το θέμα των καταγγελιών του κ. Ανδρουλάκη απασχόλησε και την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η οποία ήδη συνεδρίασε.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σπυράκη: Έπεσα και εγώ θύμα κυβερνοεπίθεσης

Επίκαιρη ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις ΕΥΠ και predator

Νέα γυναικοκτονία: 51χρονος στη Ζάκυνθο μαχαίρωσε και σκότωσε τη 40χρονη σύζυγό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11