search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:31
MENU CLOSE

Λέσβος: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης – Ερευνάται και δεύτερη καταγγελία

02.08.2022 08:20
lesvos_viastis

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Λέσβου από τη δράση του αστυνομικού – προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης.

Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί μετά τις 11 το πρωί στα δικαστήρια της Μυτιλήνης προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή καθώς χθες ζήτησε και έλαβε ακόμη μια ημέρα προθεσμία.

Ο 53χρονος εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών συνοδευόμενος από δικηγόρο των Αθηνών καθώς ο συνάδελφός του από την Μυτιλήνη, ο οποίος είχε διοριστεί αρχικά, παραιτήθηκε και κανένας δικηγόρος από το νησί δεν δέχθηκε να αναλάβει τον κατηγορούμενο.

Χθες, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Υπενθυμίζεται πως ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά τη σύλληψή του ενώ ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας Μυτιλήνης ανακοίνωσε την απομάκρυνσή του από την ομάδα βόλεϊ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το protothema, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων διενεργούν προανάκριση τόσο για την υπόθεση της 14χρονης όσο και για τη δεύτερη καταγγελία εναντίον του 53χρονου σύμφωνα με την οποία, φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος μιας ακόμη ανήλικης.

Διαβάστε επίσης:

Παγκράτι: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Fuel Pass 2: Για ποια ΑΦΜ ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα

Καιρός σήμερα: Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα – Πού θα βρέξει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01