search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:24
MENU CLOSE

Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο της 17χρονης Νικολέτας (video)

03.08.2022 07:53
peristeri_new

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία, με θύμα τη 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι, ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του Πακιστανού φίλου της, που είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Η 17χρονη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας νεκρή στο κρεβάτι της, από την αδελφή της.

Ο 21χρονος νεαρός από το Πακιστάν, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την κοπέλα τους τελευταίους δέκα μήνες, φέρεται να σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του 21χρονου Σάνι ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη κοπέλα.

Η Αστυνομία ερευνά τα πάντα γύρω από την ταυτότητα του 21χρονου προκειμένου να εντοπίσει σημεία στα οποία μπορεί να έχει «κρυφτεί», αφού μέχρι τώρα ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί στο Τμήμα να δώσει κατάθεση έχοντας κλειστό το κινητό του τηλέφωνο.

«Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέτα, τη σκότωσε ο Σάνι»

Ο πατέρας της 17χρονης, μίλησε για την απώλεια της κόρης του, τονίζοντας πως έμαθε λεπτομέρειες για το περιστατικό, όταν του έστειλε μήνυμα η άλλη κόρη του. Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας της ανήλικης, ανέφερε πως δεν είχε κάνει ποτέ παράπονο από την σχέση που διατηρούσε με έναν 21χρονο άνδρα. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι έμαθε τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο περιείχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέτα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφος της. Εγώ σοκαρίστηκα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ασφυκτικός θάνατος

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η 17χρονη, εντοπίστηκε στο κρεβάτι της, ημίγυμνη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γεώργιο Ντιλέρνια, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της.

Είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά, κάτι που δείχνει ότι ο δράστης έβαλε το χέρι στο πρόσωπο της 17χρονης και πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο.

Παράλληλα ο ιατροδικαστής εντόπισε μελανιές στο δεξί χέρι της 17χρονης, πιθανότητα από τα δάχτυλα του δράστη, απόδειξη ότι το κορίτσι αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο του μέχρι τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οποία επικαλείται στοιχεία από τη ΓΑΔΑ, κάποιοι μάρτυρες έχουν αναφέρει στην αστυνομία πως η 17χρονη με τον σύντροφό της είχαν συχνούς τσακωμούς.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Ζέστη, βοριάδες και τοπικές βροχές

Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη για τις νέες διώξεις κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:20