search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:08
MENU CLOSE

Κατά 3 εκατομμύρια λίρες πλουσιότερος ο Johnny Depp

05.08.2022 21:39
johnny depp new

Η πώληση μιας ολόκληρης συλλογής έργων τέχνη δια χειρός Johnny Depp απέφερε στον διάσημο ηθοποιό το ποσό των 3 εκατομμυρίων λιρών. Πρόκειται για τα πορτραίτα τεσσάρων διάσημων προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων οι Keith Richards, Bob Dylan, Elizabeth Taylor και Al Pacino.

Η ανακοίνωση της πώλησης μέσω της ιστοσελίδας Castle Fine Art, έγινε στο Instagram από τον ίδιο τον Depp στις 28 Ιουλίου. Όπως γράφτηκε στο εν λόγω site, η πώληση της συλλογής ήταν η γρηγορότερη που έχει καταγράψει η γκαλερί, με τις 780 ζωγραφιές να πωλούνται «μέσα σε ώρες». Μάλιστα, σύμφωνα με το The Evening Standard, το site «έπεσε» προσωρινά εξαιτίας του πλήθους των ανθρώπων που προσπαθούσαν να αγοράσουν μέρος των δημιουργιών του ηθοποιού.

Τα ατομικά πορτραίατα πωλήθηκαν προς 3.950 λίρες το ένα, ενώ η συλλογή τεσσάρων πορτραίτων κόστιζε 14.950 λίρες. Μιλώντας για τη συλλογή του, ο Depp είπε: «Πάντα χρησιμοποιούσα την τέχνη για να εκφράσω τα συναισθήματά του και για να αναφερθώ σε αυτόύς που σημαίνουν πολλά για μένα, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και άνθρωποι που εκτιμώ. Οι ζωγραφιές μου αφορούν τη ζωή μου, ωστόσο τις κράτησα για μένα περιορίζοντας τον εκατό μου. Κανείς δεν πρέπει ποτέ να αυτοπεριορίζεται».

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ο Depp κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ σε συνεργασία με τον Jeff Beck υπό τον τίτλο «18» στο οποίο περιλαμβάνονται τραγούδια όπως το Caroline, No των Τhe Beach Boys, το Venus In Furs των The Velvet Underground και το The Death And Resurrection Show The Killing Joke.

Διαβάστε επίσης:

Μισέλ Ομπάμα: Τα τρυφερά λόγια για τα 61α γενέθλια του Μπαράκ Ομπάμα

Σε ψυχρό πόλεμο Βικτόρια Μπέκαμ-Νίκολα Πελτζ: «Δεν αντέχουν η μία την άλλη» – Γιατί τη ζηλεύει η νύφη της

GNTM – Σοφία Χατζηπαντελή: «Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:08