search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:13
MENU CLOSE

Formula 1: Ο Hamilton υποχρεώθηκε να απορρίψει ρόλο στο Top Gun:Maverick

09.08.2022 23:08
hamilton

Το γεμάτο πρόγραμμα αλλά και η αφοσίωση στο άθλημα δεν άφησαν τον Λούις Χάμιλτον, τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 να πρωταγωνιστήσει στο πλάι του Τομ Κρούζ στην ταινία, «Top Gun: Maverick».

Ο Βρετανός είπε ότι αρχικά δέχτηκε να συμμετάσχει στο επιτυχημένο σίκουελ της ταινίας του 1986, όμως οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Mercedes δεν του άφησαν κανένα χρονικό περιθώριο για να μπορέσει να το κάνει.

Ο Χάμιλτον είπε ότι τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει μία φιλία με τον Τομ Κρουζ, καθώς ο σταρ του Χόλιγουντ τον προσκάλεσε στα γυρίσματα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας του 2014, «Edge of Tomorrow».

Όπως αναφέρει και στην συνέντευξή του στο Vanity Fair, το Top Gun έκανε τον Χάμιλτον αποφασισμένο να γίνει πιλότος μαχητικού ως παιδί, και δεν μπορούσε να αντισταθεί στο να ρωτήσει τον Κρουζ αν μπορούσε να συμμετάσχει στην πολυαναμενόμενη ταινία.

«Όταν άκουσα ότι έβγαινε το σίκουελ, είπα: “Θεέ μου, πρέπει να τον ρωτήσω”, εξάλλου ο Τομ Κρουζ είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο κουλ άτομα που θα συναντήσεις ποτέ», τόνισε. «Του είπα, “Δεν με νοιάζει τι ρόλος είναι. Θα είμαι κομπάρσος, θα σκουπίζω, απλά θέλω να είμαι εκεί”».

Όμως το απαιτητικό πρόγραμμα και οι αυστηροί κανόνες της F1 δεν του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για τον Ουγγαρέζο που προκάλεσε ερωτηματικά

Σμαράγδα Καρύδη: Έχει γενέθλια και τα γιορτάζει στην παραλία

Έλενα Παπαρίζου: Το δώρο που έλαβε στην Κρήτη και τη συγκίνησε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:12