search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:10
MENU CLOSE

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που απείλησε να σκοτώσει τη σύντροφό του με κατσαβίδι

09.08.2022 19:19
volos_new
credit: gegonota.news

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου και 2 μήνων με τριετή αναστολή και εφέσιμη στον 36χρονο, που κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, γεγονός που έβαλε την 26χρονη σε νέο κύκλο ανησυχίας, αφού το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την πρόταση του συνηγόρου –πρωτοφανές αίτημα να ζητάει ο δικηγόρος του δράστη περιοριστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει την 26χρονη- του κατηγορούμενο για περιοριστικά μέτρα προκειμένου να μην πλησιάσει στην κοινή στέγη.

Μετά το τέλος της δίκης, η 26χρονη ακούγοντας την απόφαση της έδρας ξέσπασε σε κλάματα και φώναζε «ποιος θα με προστατεύσει εμένα τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;».

Η 26χρονη Κ.Π δέχθηκε να μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας ότι «την επόμενη φορά θα κάνουμε θέμα τη δολοφονία της», εκφράζοντας την πικρία της για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 36χρονος και επίσης τον φόβο για τη δική της σωματική ακεραιότητα, αλλά και του 5χρονου παιδιού τους.

Ερωτηθείσα γιατί δεν κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε και την απείλησε, η 26χρονη δήλωσε ότι δεν έχει τα χρήματα και ότι ξεκίνησε να δουλεύει μόλις πριν 3 εβδομάδες, συμπληρώνοντας ότι ο καβγάς της περασμένης Κυριακής αφορούσε τα χρήματα που δεν της έδινε για να ψωνίσει από γειτονικό μίνι μάρκετ, ώστε να ετοιμάσει κάποιο φαγητό.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Υποστήριξε ότι τα χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης «προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε».

Ο συνήγορος του 36χρονου, Γιώργος Βελισιώτης, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι επρόκειτο για συνηθισμένο καβγά ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν έχουν λάβει χώρα γεγονότα απειλής και επίθεσης με κατσαβίδι. Άλλωστε από την στιγμή που ενημερώθηκε η αστυνομία ο πελάτης του δεν έφυγε από το σπίτι και φυσικά δέχθηκε τον έλεγχο και την σύλληψη.

Διαβάστε επίσης:

Πυροσβεστική: Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Σαμοθράκη – 65 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Ζάκυνθος: Ιδιοκτήτες σκαφών μάζεψαν τα σκουπίδια στο Ναυάγιο

Τραγωδία στο Λουτράκι: Υπάλληλος του δήμου, έπεσε από καλάθι γερανού ύψους 6 μέτρων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:08