search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:19
MENU CLOSE

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη: «Μου αντιστάθηκε και της έριξα το οξύ στο πρόσωπο» – Στoν Εισαγγελέα ο 50χρονος (Video)

11.08.2022 18:36
mesini-oxy8

Στο Δικαστικό Μέγαρο έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης ο 50χρονος από τη Μεσσήνη ο οποίος ομολόγησε ότι έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του στήνοντάς της ενέδρα ενώ πήγαινε στη δουλειά της.

Ο 50χρονος πήρε προθεσμία για το Σάββατο ενώ όπως υποστήριξε μιλώντας στους αστυνομικούς, είχαν οικονομικές διαφορές και αυτό ήταν το κίνητρο της πράξης του.

Οι δυό τους είχαν χωρίσει τα τελευταία έξι χρόνια έχοντας μαζί τέσσερα παιδιά, ενώ η γυναίκα είχε άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Το τελευταίο διάστημα έμεναν ξανά μαζί λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η 49χρονη. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση τους ήταν τυπική και οι δυο τους είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Λίγο μετά τη σύλληψή του, ο 50χρονος μετέφερε στους αστυνομικούς πως οι οικονομικές διαφορές ήταν εκείνες που του έδωσαν κίνητρο να της επιτεθεί προσπαθώντας επί της ουσίας να τη σκοτώσει. 

Ο 50χρονος πήγε να δει το θύμα στο νοσοκομείο

Ο 50χρονος άνδρας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην 49χρονη πρώην σύζυγό του προσπάθησε να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά.

Συγκεκριμένα, πήγε να δει το θύμα προσποιούμενος πως την επισκέφθηκε από ενδιαφέρον.

Η αστυνομία τον εντόπισε στο νοσοκομείο και τον προσήγαγε. Αρχικά αρνήθηκε την πράξη του, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε, κάτω από το βάρος των στοιχείων και έπειτα συνελήφθη.

Περιγράφοντας στους αστυνομικούς τις σκηνές που εκτυλίχτηκαν έξω από το καθαριστήριο ρούχων στο όποιο εργάζεται η πρώην σύζυγος του, ανέφερε ότι είχε ποτίσει ένα πανί με το καυστικό υγρό το οποίο το χρησιμοποίησε στο πρώτο στάδιο της επίθεσης του.

«Μόλις έφτασε την πλησίασα και προσπάθησα να την βάλω στο πρόσωπό το πανί με το υγρό. Αυτή αντιστάθηκε και άρχισε να με χτυπάει. Τότε εγώ νευρίασα και την πέταξα όλο το υγρό στο πρόσωπο» είπε κατά τη προανακριτική διαδικασία στους αστυνομικούς ο 50χρονος.

Διαβάστε επίσης:

Τέλλογλου για παρακολουθήσεις: «Οι καταγγελίες δεν θα έχουν αποτέλεσμα από τη στιγμή που υπάρχει ο νόμος του 2021» (video)

Θάσος: Βελτιωμένη η εικόνα από τη φωτιά – Ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις (videos)

Ευλογιά των πιθήκων: Στα 48 τα κρούσματα στην Ελλάδα – Όλοι άνδρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58