search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Η «μαύρη λίστα» του Μπραντ Πιτ με τους ηθοποιούς που δεν θέλει να συνεργαστεί

11.08.2022 22:31
brad-pitt

Λίστα με τα ονόματα των ηθοποιών με τους οποίους δεν θέλει να συνεργαστεί διατηρεί ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα τον συμπρωταγωνιστή του στο Bullet Train, Aaron Taylor-Johnson.

Ο Taylor-Johnson, είπε στο Variety ότι ο Πιτ κρατάει σημειώσεις για το ποιος κάνει τι και τι δεν του αρέσει όταν γυρίζει ταινίες.

«Θέλει απλώς να φέρει φως και χαρά στον κόσμο και να είναι γύρω από ανθρώπους που είναι εκεί για να περάσουν καλά», είπε ο Taylor-Johnson. «Δουλεύεις με πολλούς ηθοποιούς και μετά από λίγο αρχίζεις να σημειώνεις – «Σίγουρα δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με αυτό το άτομο».

«Ο Brad έχει πέρα από την “κακιά” λίστα έχει και μια καλή λίστα». Φυσικά ο Taylor-Johnson δεν αναφέρει κάτι για το ποιοι είναι στη λίστα του Πιτ.

Ο Taylor-Johnson είπε στο Variety ότι, παρά το γεγονός ότι ήταν μεγάλος star του Hollywood, ο Πιτ, είναι «ένας ταπεινός και ευγενικός άνθρωπος». Πρόσθεσε δε, πως «βρίσκεται σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του, νομίζω».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: «Ήμουν τόσο σίγουρη ότι περιμένω κοριτσάκι, θα ζούσαμε μέσα στο ροζ» (Video)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Κάνει τζετ σκι με τον πατέρα του και το απολαμβάνει (Video)

Ναταλία Γερμανού: Χυδαία, σεξιστική επίθεση στην παρουσιάστρια – Πώς αντέδρασε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:52