search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:32
MENU CLOSE

«Αγκάλιασαν» τον Βενιζέλο

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2242
10/8/2022
13.08.2022 08:53
Benizelos_new

Πολλοί στο ΠΑΣΟΚ «αγκάλιασαν» το σχόλιο του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού.

Όπως σημείωναν «ΠΑΣΟΚοι» ο πρώην πρόεδρος του κόμματος αποδόμησε τους νομικούς ισχυρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Βενιζέλος «αγκαλιάστηκε» και από φίλους του ΣΥΡΙΖΑ (τα… ύστερα του κόσμου!).

Ωστόσο είναι πολλοί αυτοί που ξεχνάνε ότι ο Βενιζέλος έχει μόνιμα μέτωπο με την κυβέρνηση. Υπενθυμίζονται η σκληρή κριτική για τα ελληνοτουρκικά, η επίθεση για τη διαχείριση της πανδημίας (τον είχε επικαλεστεί μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας), αλλά και τα «συνταγματικά ολισθήματα» του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μάλιστα πολλές φορές σε ευθεία σύγκρουση με τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Οι δύο νομικοί έρχονται από διαφορετικές σχολές και η σύγκρουσή τους έχει σχολιαστεί από πολλούς νομικούς στο παρελθόν.

Κάποιοι θεωρούν ότι η επιστροφή του Βενιζέλου στη Βουλή είναι επιβεβλημένη. Ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι τόσο θερμός, αφού «τρέχει» με τον Κύκλο Ιδεών του.

Την ίδια ώρα μαθαίνουμε ότι το βιβλίο του «Εκδοχές Πολέμου», που έγραψε μαζί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, πάει πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί το ΠΑΣΟΚ επιμένει στο Predator

Τους τρώνε οι… κοριοί – Απουσία απαντήσεων από την κυβέρνηση

Νίκος Ανδρουλάκης: Στον Καναδά για τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15