search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:11
MENU CLOSE

Mπόρις Τζόνσον: Οργή για τις διακοπές του στην Ελλάδα (Photo/Video)

15.08.2022 07:49
boris_johnson_new

Απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα μαζί με τη συζυγό του την ώρα που οι Βρετανοί μαστίζονται από την ακρίβεια.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, μπήκε για άλλη μια φροά στο στόχαστρο των ΜΜΕ της χώρας του.

Όπως σχολιάζει η Daily Mail, η οποία παραθέτει βίντεο και φωτογραφίες από το protothema.gr με τα ψώνια του Μπόρις Τζόνσον σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη, οι επικριτές του αναφέρουν ότι ηγείται μίας «κυβέρνησης ζόμπι».

Από την πλευρά τους οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής Τζόνσον ως ένα «μεγάλο πάρτι», καθώς εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την συζυγό του Κάρι Σίμοντς στην Ελλάδα.

«Όπως δείχνουν οι τελευταίοι μήνες, φαίνεται να έχει μικρή διαφορά εάν ο πρωθυπουργός είναι στο γραφείο του ή σε διακοπές», δήλωσε εκπρόσωπος των Εργατικών στην εφημερίδα The Independent. «Είναι όλα μόνο ένα μεγάλο πάρτι για τον Μπόρις Τζόνσον, ενώ η χώρα παλεύει με την κρίση ακρίβειας που έχουν επιβάλει οι Τόρις», συμπλήρωσε.

Λάτρης της Ελλάδας ο Μπόρις Τζόνσον

Υπενθυμίζεται πως ο Μπόρις Τζόνσον τρέφει ιδιαίτερες σχέσεις με την χώρα μας, καθώς ο πατέρας του διαθέτει ένα εξοχικό στο Πήλιο, το οποίο όταν δεν επισκέπτεται ο ίδιος, νοικιάζει σε τουρίστες.

Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού καθώς ομιλεί αρχαία ελληνικά, κάτι που έδειξε και στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην ομιλία του για το κλίμα τον Σεπτέμβριο του 2021.

Διαβάστε επίσης

Σικάγο: Αμάξι πήρε στο διάβα του πεζούς – Τρεις νεκροί (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Προειδοποιεί για την Ζαπορίζια ο δήμαρχος της Ενεργκοντάρ

ΗΠΑ: Απόπειρα εισβολής αγνώστου στο Καπιτώλιο – Αυτοκτόνησε ο δράστης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:10