search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:00
MENU CLOSE

Η Ντέμι Μουρ στα ελληνικά νησιά με πολυτελές σκάφος (Photos)

16.08.2022 10:32
demi_moore_ellada_xr

Η Ντέμι Μουρ επέλεξε, όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι, τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανεβάζοντας και φωτογραφίες της στα social media.

Η Ντέμι Μουρ επισκέφθηκε τα ελληνικά νησιά και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, με ένα φούξια μαγιό, αποδεικνύοντας ότι στα 59 της χρόνια κρατιέται σε εξαιρετική φόρμα.

Η διάσημη ηθοποιός είχε δηλώσει πρόσφατα στο περιοδικό People, τονίζοντας ότι  «είναι αποφασισμένη να παραμείνει σέξι και επιθυμητή».

«Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60 της, κατά κάποιον τρόπο φαινόταν σαν να έχει ήδη παραιτηθεί. Αλλά εγώ νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ. Αλλάζει αυτή η ιδέα, ότι δηλαδή οι γυναίκες γίνονται λιγότερο θελκτικές όσο μεγαλώνουν. Δεν θέλουμε να δείχνουμε μητρικές ή να μη νιώθουμε σέξι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Δημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα υπερπαραγωγή – «Σας αγαπώ πολύ!»

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι δημόσιες ευχές στη Δέσποινα Βανδή για τη γιορτή της (photo)

Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη γιορτή της κόρης της (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:58