search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:54
MENU CLOSE

Φινλανδία: Η Σάνα Μαρίν λικνίζεται σε ξέφρενο πάρτι κα προκαλεί αντιδράσεις – Τι απαντά (Video)

18.08.2022 11:51
sanna marin

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας, δεχόμενη όμως αυτήν την φορά και σφοδρή κριτική, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν.

Συγκεκριμένα, λίγες μόλις ημέρες μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε για την παρουσία της σε ροκ φεστιβάλ στο Ελσίνκι, η νεαρή πολιτική διακρίνεται σε βίντεο να χορεύει και να λικνίζεται με εύθυμη διάθεση μαζί με την παρέα της, σε πάρτι που έχουν στήσει σε κάποιο σπίτι.

Δείτε το βίντεο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας:

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Φινλανδίας, στο πάρτι όπου συμμετείχε η Σάνα Μάριν ήταν μαζί της η διάσημη Φινλανδή τραγουδίστρια και στιχουργός, Άλμα, η αδερφή της Άνα, ο φωτογράφος και influencer Γιανίτα Άουτιο, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Τίνι Βίκστρεμ, η μουσικός Ιλόνα Ιλικόρπι, η ραδιοφωνική παραγωγός Καρολίνα Τουόμινεν, η στιλίστρια Βέσα Σίλβερ και ο βουλευτής Ιλμάρι Νούρμινεν.

Ένας από τους διάσημους αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας ο Αλέκσι Βαλαβουόρι έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν. Ορισμένοι λένε ότι είναι κουλ… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Ωστόσο, είναι μια υπεύθυνη ηγέτιδα σε μια χώρα σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτε. Σε παρακαλώ πάρε το δερμάτινο σακάκι σου και παραιτήσου».

Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα σχόλια αρνητικά με άλλους χρήστες να υποστηρίζουν πως «όταν δουλεύεις σκληρά σαν τη Σάνα Μάριν, τότε μπορείς να κάνεις και… σκληρά πάρτι».

«Κάνω πάρτι, ακόμα και έξαλλα, χορεύοντας και τραγουδώντας»

Η νεαρή Φινλανδή πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τον εαυτό της σε ζωντανή μετάδοση στην έναρξη της καλοκαιρινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

Σύμφωνα με τον Μαρίν, τα βίντεο είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν σε ιδιωτική κατοικία πριν από μερικές εβδομάδες.

Διευκρίνισε ότι γνώριζε ότι βιντεοσκοπήθηκε, αλλά πίστευε ότι τα βίντεο θα παραμείνουν ιδιωτικά.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα να κάνω μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι, ακόμα και έξαλλα, χορεύοντας και τραγουδώντας», εξήγησε η Μάριν.

«Προσωπικά, δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και έκανα πάρτι – απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους [να χρησιμοποιούν ναρκωτικά]», είπε η Μάριν.

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Βασικά όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου», εξήγησε η Φινλανδή πρωθυπουργός

Διαβάστε επίσης:

Χωρίζει ο «Γερμανός Μέρντοχ» την κατά 27 χρόνια νεότερη σύζυγό του (Photos)

Νέα Ζηλανδία: Τα λείψανα δύο παιδιών βρέθηκαν σε βαλίτσες που πωλήθηκαν σε πλειστηριασμό

Οργή Μενέντεζ για Τουρκία: «Παραβιάζει τις κυρώσεις», λέει για τους S-400

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:52