search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:52
MENU CLOSE

Νέα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Κρήτη – Χτύπησε τη σύζυγό του στο πρόσωπο

18.08.2022 19:30
via_kakopoiisi

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Κρήτη, όπου άνδρας χτύπησε τη γυναίκα του στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το μεσημέρι της Πέμπτης (18/8) ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε ζευγάρι όταν ο σύζυγος φέρεται να χτύπησε στο πρόσωπο τη γυναίκα του.

Όλα συνέβησαν στον οικισμό της Επισκοπής του δήμου Χερσονήσου, ενώ μετά το επεισόδιο η σύζυγος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατήγγειλε τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό με συνέπεια εκείνος να συλληφθεί από τους αστυνομικούς. Ο 36χρονος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα και ενώ βρίσκονταν ακόμα στο τμήμα για τη διεκπεραίωση της καταγγελίας, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δε νιώθει καλά.

Άμεσα οι αστυνομικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου παρέλαβαν την γυναίκα και την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου υποβάλλεται σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται το πόρισμα των ιατρών εάν θα μείνει για νοσηλεία ή όχι.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Συνεχίζεται ο καύσωνας την Παρασκευή – Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 40 βαθμούς (Video)

Ευλογιά των πιθήκων: Στα 50 τα κρούσματα στην Ελλάδα – Όλοι άνδρες

Πέθανε ο Γιώργος Μάγκας – Ήταν ο «βασιλιάς» του κλαρίνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:51