search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:16
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Πώς θα τιμήσει τον μουσικοσυνθέτη η Νέα Δημοκρατία 

22.08.2022 06:30
neadimokratia_new

Η είδηση του θανάτου του μουσικοσυνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς στεναχώρησε τους ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας. 

«Αποχαιρετούμε με θλίψη τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Τον καλλιτέχνη που σημάδεψε τα νεανικά χρόνια μιας ολόκληρης γενιάς και συνέθεσε τον ύμνο της παράταξής μας, συνοδεύοντας με τις νότες του τους κοινούς μας αγώνες. Θα είναι πάντα μαζί μας μέσα από τις μελωδίες του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε τον τραγουδιστή με μία ανάρτηση στο twitter: «Αντίο στον Ρόμπερτ που με τους Poll συνόδεψε τα εφηβικά όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς. Στον ευαίσθητο συνθέτη που δεν έπαψε ποτέ να τραγουδά για τους νέους. Αλλά και για τη ΝΔ που αγαπούσε και συνέθεσε τον ύμνο της. Παντοτινά νέες θα μείνουν οι νότες που μας αφήνει για συντροφιά».

Η Νέα Δημοκρατία που αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ετοιμάζει εκδηλώσεις για την μνήμη του. Ήδη από χθες Κυριακή τα στελέχη της γαλάζιας παράταξης κάνουν σχέδια για το πως θα τιμήσουν τον άνθρωπο που τους χάρισε τον ύμνο. Μέσα στα σχέδια τους είναι και μία συναυλία. Πιθανό η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί μετά τη ΔΕΘ.

Διαβάστε επίσης:

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Παπανδρέου: «Μεγάλος ο κίνδυνος πυρηνικού ατυχήματος στη Ζαπορίζια»

Ευάγγελος Βενιζέλος: Η απάντησή του στην Εστία για την γενοκτονία των Ποντίων

Βουλή: Πότε θα γίνει η συζήτηση για τις παρακολουθήσεις – Με στρατηγική «2015» το Μαξίμου για την εξεταστική 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:16