search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:00
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Ευτυχισμένοι μαζί» στην κορυφή

23.08.2022 17:18
Τηλεθέαση: Η πρωινή ζώνη που προτιμούν οι τηλεθεατές - Media

Οι τηλεθεατές έκαναν τη Δευτέρα (22/8) την ανατροπή στις τηλεπροτιμήσεις και η Nielsen ήταν εκεί -άγρυπνη- και την κατέγραψε.

Το σερί στην πρώτη θέση τηλεθέασης από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» διέκοψε η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» του Mega με τους Μπέζο-Λέχου πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Το «Σόι σου» ήταν το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας (22/8) και προς μεγάλη έκπληξη η… πρωταθλήτρια σειρά του καλοκαιριού «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τερμάτισε τρίτη με ελάχιστη διαφορά από τις άλλες δύο σειρές.

Η τουρκική σειρά «Άπιστος», σε πρώτη προβολή, έχει το κοινό της και την Δευτέρα ήταν η τέταρτη σε προτιμήσεις επιλογή των τηλεθεατών.

Την πεντάδα συμπλήρωσε το επεισόδιο της σειράς «Οικογενειακές ιστορίες». Στις υπόλοιπες θέσεις διακρίθηκαν δελτία ειδήσεων κατά κύριο λόγο και σύντομη αθλητική ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή κόντρα καναλιών για ένα κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης

Απάντηση ΕΣΗΕΠΗΝ σε ΕΡΤ: «Προσπάθειες απαξίωσης δημοσιογράφων δεν είναι αποδεκτές»

Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω επιστρέφει στη Μάνη;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:59