search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 08:38
MENU CLOSE

Αναισθησιολόγος στο Μεσολόγγι αρνήθηκε να ναρκώσει έγκυο: «Δεν νιώθω έτοιμη ψυχολογικά»

24.08.2022 16:31
nosokomeio-mesologgi-1-new

Απίστευτα πράγματα στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, όπου μια έγκυος γυναίκα βρέθηκε σε κίνδυνο την Δευτέρα που ήταν έτοιμη να γεννήσει.

Η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο την Κυριακή και την Δευτέρα ξεκίνησε η διαδικασία για την καισαρική. Ενώ έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για τα παιδί και την μητέρα και ξεκίνησε η διαδικασία για το κλύσμα, όλα ξαφνικά διακόπηκαν, όταν έφτασε η αναισθησιολόγος.

Όπως καταγγέλει ο σύζυγός της στο npress.gr, η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν μπορεί να γεννήσει. Αιτία, όπως λέει, είναι η άρνηση της αναισθησιολόγου να τη ναρκώσει. «Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς είμαστε μικρή μονάδα. Δεν μπορώ να σας αναλάβω. Δεν νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να σας αναλάβω. Ελάτε μετά τις 28 που θα επιστρέψει ο διευθυντής από τις διακοπές να σας αναλάβει» τους είπε, αφήνοντάς τους σύξυλους.

Ο λόγος που η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να προχωρήσει την διαδικασία, είναι ότι η γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά. Όπως είπε, όμως, ο σύζυγος, στο πρώτο της παιδί είχε 30 επιπλέον κιλά, και η γέννα έγινε κανονικά.

Έτσι λοιπόν, η γυναίκα, εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται, πλέον, στην Ναύπακτο σε άσχημη κατάσταση, αναζητώντας λύση.

Διαβάστε επίσης:

Σάμος: Αποπλέει από το Βαθύ το επιβατηγό «Διαγόρας» – Είχε προσκρούσει στην προβλήτα

Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα σε 7 περιοχές της χώρας

Ρούλα Πισπιρίγκου: O Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπισή της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 08:36