search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 04:33
MENU CLOSE

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανέκτησε τον λογαριασμό της στο Instagram – «I am back!!!»

24.08.2022 22:29
maleskou_new

Επέστρεψαν τα χαμόγελα για την Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς ανέκτησε τον λογαριασμό της στο Instagram, έπειτα από την επίθεση χάκερ.

Η παρουσιάστρια, μέσα από stories της, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως επέστρεψε στο Instagram, καθώς πλέον… απαλλάχθηκε από τους χάκερ που «χτύπησαν» τον λογαριασμό της. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου: «I am back!!!».

«I am back! Αγαπητοί και αγαπητές επέστρεψε και επίσημα κοντά σας! Από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσα ότι παραβιάστηκε ο λογαριασμός μου κυριολεκτικά μέσα σε πανικό απευθύνθηκα στον @manos sfakianakis888 όσο εκείνος με διαβεβαίωνε ότι θα τον ανακτήσουμε εγώ ένιωθα να χάνω την ελπίδα μου.

Κι όμως με πείσμα και επαγγελματισμό εκείνος και η ομάδα του ανέκτησαν τους προφίλ μου από επιτήδειους. Τις επόμενες μέρες θα μιλήσω για όλη αυτή την εμπειρία μου, τα λάθη και όσα πρέπει να προσέχουμε! Είναι ψηφιακός κόσμος και θέλει προσοχή κανόνες πρώτος όσα νομίζεις ότι δεν θα συμβούν σε σένα πίστεψέ με μπορεί να συμβούν», έγραψε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε επίσης:

Kate Moss: Κολυμπά γυμνή σε λίμνη για να προωθήσει τα προϊόντα της (Video)

Σιλβέστερ Σταλόνε: Χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου (;) – Έσβησε το τατουάζ της γυναίκας του

Σάντρα Μπούλοκ: Στην Επίδαυρο η σταρ του Χόλιγουντ – Εθεάθη σε παραδοσιακή ταβέρνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01