search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:59
MENU CLOSE

Πάρος: Επιχειρηματίας «συνόδευσε» εργαζόμενη στο ΑΤΜ για να πάρει πίσω το επίδομα αδείας (Video)

24.08.2022 12:46
paros_new

Ότι ο τουρισμός θεωρείται η «βαριά» βιομηχανία της χώρας είναι γνωστό, όπως γνωστό είναι και το γεγονός ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι εργασιακές συνθήκες θυμίζουν «ζούγκλα».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εργοδοτικής ασυδοσίας τα όσα συνέβησαν πριν λίγες μέρες στο νησί της Πάρου.

Όπως κατήγγειλε μία εργαζόμενη γυναίκα στον ΑΝΤ1, η επιχειρηματίας ζήτησε πίσω το επίδομα εργασίας. Μάλιστα είχε το θράσος να την συνοδεύσει ως το ΑΤΜ για να το πάρει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η συνεργασία της με την συγκεκριμένη επιχείρηση ολοκληρώθηκε και όπως προβλέπει ο νόμος, έπρεπε να της καταβληθεί και το επίδομα αδείας.

Όμως, η εργοδότρια την ενημέρωσε πως θα πάνε μαζί στην τράπεζα, θα κάνει την κατάθεση των χρημάτων και μόλις βγει έξω, θα σηκώσει τα 900 αυτά ευρώ και θα της τα επιστρέψει.

Όμως η εργαζόμενη δεν «τσίμπησε» από το θράσος της εργοδότριας της.

Αντίθετα, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού Γ. Χότζογλου, ο οποίος την συμβούλεψε να πάει κανονικά στο ραντεβού, να αφήσει την επιχειρηματία να κάνει την κατάθεση και μόλις βγει από την τράπεζα να της δώσει το τηλέφωνο που θα ήταν αυτός στην άλλη γραμμή.

Όπως και έγινε…

Μόλις η επιχειρηματίας άκουσε ποιος ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής «πάγωσε», η ανάληψη δεν έχει ποτέ και η εργαζόμενη να κρατήσει το επίδομα που δικαιούται.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού, η συγκεκριμένη επιχειρηματίας του είπε πως το μαγαζί το έχει 13 χρόνια και ποτέ δεν έχει δώσει επιδόματα και δώρα…

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Υδροστρόβιλος «χτύπησε» τη Μύκονο – Πλημμύρισαν τα Ματογιάννια (videos)

Καταιγίδα αυτή την ώρα στην Αθήνα – Πλημμυρισμένοι δρόμοι και κλήσεις στην Πυροσβεστική

Ρόδος: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι στο λαιμό αλλά μετάνιωσε – Τον έσωσαν οι γείτονες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58